Front end Developer

Solliciteer nu

Front End Developer

Jij laat het er nog mooier uitzien!

Full-time · Enschede

Ben jij geïnteresseerd om als developer bij te dragen aan onze ambitie om wereldwijd marktleider te worden in software voor openbaarvervoerbedrijven? Wil jij werken bij een ambitieuze en innovatieve organisatie waarvan de software wereldwijd wordt gebruikt? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Als developer sluit je je aan bij een van onze Agile DevOps-teams. Samen zorg je voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en het onderhoud van bestaande functionaliteit.

Wat vind je leuk?

In deze functie kun je jouw passie voor ontwerp kanaliseren in het creëren van frontend-oplossingen voor ons S3 Passenger-product. Met moderne frontend-technologieën zoals Typescript, React en Go werk je samen met een full-stack DevOps-team om hoogwaardige software te leveren.

Onze DevOps-teams maken gebruik van verschillende technologieën, zoals Docker, Kubernetes, AWS-serverless, New Relic, Sentry, Prometheus, Terraform, CDK en Git. Jouw passie voor technologie stelt je in staat om af en toe verbeteringen voor te stellen voor onze ontwikkelingsprocessen, inclusief nieuwe technologieën of methoden.

Je hebt de mogelijkheid om nauw samen te werken met andere softwareontwikkelaars die de bouwstenen voor de frontend maken. Als je geïnteresseerd bent, kun je ook deelnemen aan backend-georiënteerde ontwikkeling met behulp van Golang, Kotlin of Java.

Waar ben je verantwoordelijk voor? 

 • Ontwikkelen en onderhouden van schaalbare en robuuste softwarecomponenten met behulp van Typescript, React en Go;

 • Schrijven van clean, onderhoudsvriendelijke en efficiënte code volgens industriestandaarden;

 • Deelnemen aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe functies en mogelijkheden voor het S3 Passenger-product;

 • Samenwerken met cross-functionele teams om vereisten te begrijpen en tijdige levering van hoogwaardige software te garanderen;

 • Identificeren en oplossen van technische problemen en bugs en het bieden van oplossingen voor complexe problemen;

 • Up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in web development technologieën en programmeertalen.

Over jou

 • HBO+ werk en denkniveau (bijv. HBO ICT, Informatica, Business Intelligence, Technische Bedrijfskunde);

 • Goede ervaring in webontwikkeling, bijvoorbeeld met behulp van Typescript, React en Go is een pré;

 • Uitstekende kennis van HTML, CSS en JavaScript;

 • Goed begrip van softwareontwikkeling best practices, inclusief unit testing, continuous integration en continuous deployment;

 • Vermogen om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken en om meerdere taken en projecten tegelijkertijd te beheren;

 • Goede probleemoplossende en analytische vaardigheden, met het vermogen om out-of-the-box te denken en creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen.

Dit is een uitdagende kans om te werken aan een product met grote impact en een significante bijdrage te leveren aan de rail transport industrie. Als je een getalenteerde en gedreven software developer bent, horen we graag van je.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Onze software is complex genoeg, bij ons solliciteren hoeft dat niet te zijn, daarom stellen we je niet eindeloos veel vragen.

AWS

Al onze microservices draaien op AWS, zo zijn we schaalbaar voor welke klant waar dan ook ter wereld. 

React

Met React maken we moeiteloos interactieve UI's.

Typescript

Op deze manier maken we het ontwikkelen in JavaScript nog effectiever.

GIT

Versiebeheer...wat zou je anders gebruiken? 

Cypress

Automatiseer front-end testen.