Software Developer

Solliciteer nu

Software Developer

Wij zoeken altijd naar senior software developers!

Full-time · Amersfooort

Als ervaren Software Developer heb je genoeg keuze. Kies je voor genoeg variatie? Genoeg uitdaging? Een goede werkgever? Werken aan een mission-critical SaaS suite? Of gewoon de vrijheid om met jouw eigen tooling te werken?

Of misschien kies je helemaal niet en wil je gewoon alles…

Innovatief werken

Bij Sqills hebben teams de vrijheid om zelf de taal en tools te kiezen waarmee ze werken. Momenteel werken we met een combinatie van Java, Kotlin, Go en Rust (voor React zie onze andere vacature). Als IDE wordt vaak IntelliJ of aanverwante producten gebruikt. Voor onze CI/CD pipelines gebruiken we een mix van Jenkins en AWS tools (zoals CodeBuild, CodePipeline, CodeDeploy).

Binnen AWS gebruiken we onder andere Terraform, Cloud development Kit en Kubernetes om de infrastructuur te beheren. De infra is een combinatie van traditionele services, Lambda en managed services zoals DynamoDB, SQS, SNS, RDS, AmazonMQ, Cloudwatch en ELB.

Daarbij monitoren we services op productie met behulp van New Relic, Sentry, Kibana, Prometheus en PagerDuty. Daarnaast hebben we een custom-build front-end die deze monitoring-tools integreert, en volledige distributed traces visualiseert om ons te helpen bij analyse van fouten in ons microservice landschap.

Secure development, architecture, performance en resiliency vormen de gedeelde pijlers onder de verschillende teams. Dit zorgt ervoor dat onze software ook in de toekomst aan de hoogste verwachting kan voldoen.

Over de vacature

Je wordt onderdeel van een van de Agile DevOps teams. Teams bestaan uit een combinatie van Developers, Testers en een Product Owner. Als team ben je verantwoordelijk voor de volledige development en beheer cyclus.

Samen werk je aan (backend) microservices in de AWS Cloud. Omdat je werkt met software die verantwoordelijk is voor het afhandelen van honderden requests per seconde (high performance) is jouw werk uitdagend.

Een aantal dingen waar je verantwoordelijk voor bent zijn:

 • Het ontwerpen en implementeren van microservices voor S3 Passenger;
 • Functionaliteiten omzetten in softwareoplossingen en het slaan van een brug tussen de gewenste functionaliteit en de technische oplossing;

Bij Sqills ligt de focus op kwaliteit. Dat zien we terug in het verantwoordelijkheidsgevoel dat onze teamleden hebben voor hun eigen microservices, maar ook in het feit dat we uitgebreide eisen hebben voor het ontwikkelen van componenten.

Omdat onze software de complete inventory, reservation en ticketing suite biedt voor onze internationale klanten is onze focus op kwaliteit extra belangrijk.

Over jou

 • HBO+ werk en denkniveau (bijv. HBO ICT, Informatica, Business Intelligence, Technische Bedrijfskunde);
 • Ervaring met Java, Go, Kotlin of Rust, JavaScript;
 • Ervaring met SaaS applicaties, ervaring met microservice architectuur is een pré;
 • Kennis van AWS;
 • Ervaring met de build / deploy pipeline;
 • Enthousiasme over de volgende begrippen: serverless, monitoring, secure development, high performance en high availability;
 • Voorkeur voor een leergierige manier van werken, je bent iemand die het leuk vindt om de nieuwe kennis te delen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Ervaring met JIRA, Confluence is een pré.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Onze software is complex genoeg, bij ons solliciteren hoeft dat niet te zijn, daarom vragen we ook alleen om jouw naam en een e-mailadres of telefoonnummer. 

AWS

Al onze microservices draaien op AWS, zo zijn we schaalbaar voor welke klant waar dan ook ter wereld. 

GO

Meer tijd met code, minder met debugging.

Kotlin

Minder code schrijven is altijd goed - less is more.

GIT

Versiebeheer...wat zou je anders gebruiken? 

Docker

Draait al onze code in verschillende containers in een microservice landschap