Trainee Business Application Specialist

Solliciteer nu

Business Application Specialist Traineeship

Wordt jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten?

Full-time · Enschede

Bij Sqills hebben we een lang implementatietraject met nieuwe operators, vaak duurt het maar liefst twee jaar vanaf de kick-off voordat onze klanten volledig op S3 Passenger draaien. Maar wanneer dat eenmaal zover is, dan is het juist onze product support afdeling die ervoor zorgt dat onze klanten optimaal gebruik maken van onze software. Dat onze klanten weten welke nieuwe features ze kunnen gebruiken en welke mogelijkheden het systeem heeft waar ze misschien nog niet eens van wisten dat het kon.

Als Business Application Specialist ben je bij Sqills op alle vlakken betrokken, zowel met de interne klant als de externe operators. Support is verantwoordelijk voor het schrijven en onderhouden van trainingen, klant documentatie en natuurlijk zijn wij er om moeilijk (en soms ook gemakkelijke) vragen van de klant op te lossen.

Als Trainee Business Application Specialist leer je hoe je het eerste aanspreekpunt van onze klanten wordt. Dit is één van de belangrijkste functies binnen de afdeling, want jij bent namelijk degene die de klant blij maakt met de juiste oplossing. De problemen zijn vaak analytisch op hoog niveau en jij bent degene die het antwoord weet te halen binnen de organisatie. Weet je het zelf niet, dan weet je in elk geval waar je het antwoord kunt halen.

Ons traineeship

Sqills heeft voor alle trainees een duidelijk leerplan, zo ook voor de rol van trainee Business Application Specialist. Je leert natuurlijk alles over ons S3 Passenger product en daarnaast krijg je ook specifieke (interne) trainingen gericht op het vakgebied. Je kan hierbij denken aan tooling waar we binnen Sqills mee werken, maar ook aan trainingen op persoonlijk vlak.

Wat ga je doen als trainee?

  • Het snel en adequaat beantwoorden van functionele en technische vragen van onze klanten en consultants;
  • Je blijft up-to-date over de aanpassingen/verbeteringen van onze software, dit doe je om de klant zo goed mogelijk te helpen;
  • Kennisdeling met collega support engineers door middel van documentatie en meetings.

Jij bent iemand met...

  • Een klantgerichte instelling. Je vindt het leuk om mensen te helpen. Jij bent iemand die graag het overzicht behoudt en gaat een uitdaging niet uit de weg;
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • De kernwoorden flexibel, slim, pragmatisch en communicatief vaardig;
  • Een sterk analytisch denkvermogen;
  • Een stevige dosis leergierigheid, je wil samen met je collega’s graag meer leren;
  • Goede communicatieve vaardigheden, vloeiend in Nederlands en Engels zowel in woord en geschrift.

Ga jij ons helpen de markt verder te veroveren?

Heb jij internationale ambities? Dan willen we meer van jou weten! Reageer hieronder snel op onze traineeship.