Financial Bid Manager

Vacature gesloten

Financial Bid Manager

Kun jij altijd het overzicht bewaren?

Full-time · Enschede

Voor ons hoofdkantoor in Enschede zijn we op zoek naar een fulltime Financial Bid Manager om ons Finance team te versterken. Je komt te werken in een kantoor waar aan alles is gedacht, we hebben een prachtig Grand Café waar je samen kunt lunchen of een kop koffie kunt drinken en alle teams hebben hun eigen ruimtes, inclusief individuele werkplekken.

Sqills is een snelgroeiend SaaS-bedrijf dat actief is in de spoorweg- en busbranche. Als zelfstandig bedrijf als onderdeel van Siemens profiteren we enerzijds van de flexibiliteit van een middelgroot bedrijf en anderzijds van een sterk aandeelhouderschap met wereldwijde marktaanwezigheid.

Wat ga je doen?

Je assisteert ons verkoopteam bij het uitbreiden van onze Europese positie als marktleider door het voorbereiden van bid approval meetings. Als onderdeel daarvan ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van compliance checks voor potentiële nieuwe klanten, bereid je de kostenberekeningen voor en bepaal je de klantprijs in combinatie met de algemene voorwaarden.

Naast het ondersteunen van de groei van het bedrijf beheer je de financiële activiteiten voor ons klantenbestand, ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en financiële taken (met betrekking tot boekhouding en periodieke rapportages en identificeer je verbeterpunten en help je onze organisatie succesvol te groeien.

Sqills zoekt iemand die...

  • Een Bachelor of Master diploma in Business Administration, Accounting op HBO of universitair niveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare financiële functie of ervaring bij een accountantskantoor;
  • Kennis van financiële processen en basiskennis van boekhoudprincipes;
  • Ervaring met AFAS als ERP-systeem is een pré en je kunt goed overweg met Office, met name Excel;
  • Een analytische en probleemoplossende mentaliteit;
  • Wendbaarheid en aanpassingsvermogen aan een veranderende omgeving in een dynamische organisatie;

  • Zelfstandig kunnen werken in een internationale organisatiestructuur;

  • Vlotte Engelse communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Ga jij ons helpen de markt verder te veroveren?

Onze software is al complex genoeg, solliciteren hoeft dat niet te zijn. Daarom vragen we je, naast een cv en motivatie, alleen om je naam, telefoonnummer of e-mailadres.